Evo nekoliko saveta kako da zaludiš momka. Izgled nema puno veze s neodoljivošću, radi se o stavu i navikama koje imate, kao i načinu ponašanja koji je muškarcu privlačan

Žene vole i žele da budu privlačne, ali većina njih to pogrešno dovodi u vezu sa izgledom, misleći da će im to pomoći da privuku muškarca i zadrže ga u dugoročnoj vezi. Međutim, privlačnost je mnogo više od lepog lica i zgodnog tela.

Formula privlačnosti je miks karaktera i ponašanja, barem tako kažu muškarci.

Stoga, za početak morate da zaboravite na ideju da odrastanjem postajete strašno ozbiljna osoba koja se stalno brine – naravno, ne očekuje se ni da ostanete na tinejdžerskom nivou, sa svim “mušicama” koje dolaze s tim godinama. Jednostavno, prihvatite sebe i svet oko sebe, i trudite se da u svemu pronađite nešto zabavno.

Ako ste mladi duhom, nijedna bora na licu ili telu neće narušiti vašu lepotu. Trudite se da zadržite mladolik duh, povremeno zaigran i neodgovoran, uz zdravu dozu humora i autoironije.

Govor tela ima veću moć od reči – puno više otkriva o vama. Oko 20 odsto celokupne komunikacije ostvaruje se kroz reči i njihovo značenje, a ostatak je položaj tela, izraz lica i ostali neverbalni znakovi. Stoga, hodajte uspravno, podignute glave, samouvereno i odlučno.

Negativne emocije zadržite za sebe, prikrijte ih tajanstvenim smeškom i počećete da privlačite muškarce kao magnetom. Ako uspete da se “izlečite” od nestrpljivosti, i počnete da brinete o sebi i svom izgledu, neodoljivost će postati vaš zaštitni znak.

(metro-portal.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here