Kao što nam je već odavno poznato, muškarci nisu najbolji u iskazivanju svojih osećanja. Zato su verovatno devojke tako često nesigurne i treba im potvrda da li se momku zaista sviđaju ili ne.

Pre nego što dobiju usmenu potvrdu od njega (budite strpljive jer ne mogu ni oni večito čuvati to za sebe), obratite pažnju na sledećih 5 znakova koji otkrivaju njegova prva osećanja.

Šalje “glupe” poruke

Što banalnije poruke dobijaš od njega, to je on više odlepio za tobom. Na primer, dobijaš od njega poruke da je video mačku koja je baš ista kao tvoja ili da sedi u kafiću i pije koktel (totalno netipično za muškarce)… Bez obzira kakvu poruku si dobila, ukoliko nije bitna, već više šašava (da ne kažemo glupa), znak je da mu se i te kako dopadaš. Jednostavno traži razlog da ti pošalje nešto i započne dopisivanje.

Često te zove

Nije teško pogoditi zašto devojke opsesivno koriste telefon. Prvi razlog jer smo stalno u kontaktu sa drugaricama, obožavamo tračarenja, uvek moramo da smo u toku. Zatim, volimo da fotografišemo svaki trenutak našeg života (pre svega selfi naravno). Međutim, kad su momci u pitanju samo 3 su razloga zašto koriste telefon:

1. Posao

2. Da jave ako je situacija hitna

3. Da čuju nečiji glas

Ukoliko mu nisi šefica/koleginica na poslu, a ni hitna služba, jasno je zbog čega ima potrebu da te zove. Momci nemaju običaj da pričaju sa svojim kombinacijama , šemama i devojkama koje ne shvataju ozbiljno… Ako ima potrebu da te čuje samo da li si dobro i šta radiš, stvari su zaista jasne.

Ne dopisuje se i ne dobija toliko poruka kao ranije

Devojke šalju poruke momcima koji daju povoda i zeleno svetlo za tako nešto, zar ne? Ako si primetila da mu ne stižu poruke kao ranije, slobodno se opusti jer je to verovatno znak da je stavio tačku na dopisivanje sa drugim devojkama.

Pita te za modni savet

“Kakve patike da kupim?” “Da li mi siva majica ide uz plave pantalone?” Počeo je da vodi računa i bude skockan baš kao i ti? Želi tvoje iskreno mišljenje kako bi se obukao po tvojoj meri? Blago tebi! Tvoj dragi je sigurno do ušiju zaljubljen u tebe!

Njegovi prijatelji se divno ponašaju prema tebi

Njihovo ponašanje je rezultat njegove priče o tebi. Ukoliko su prijatni, fini i druželjubivi (bez lažnog osmeha i foliranja) verovatno je tvoj dragi ispričao lepe stvari o tebi i kako je zadovoljan vašom vezom.

(cosmopolitan.r)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here