Možda će vam neki muškarci tvrditi da im komplimenti ništa ne znače. Nemojte im verovati! Možda im nisu toliko važni kao ženama, ali im se sviđa kada ih dobiju (pogotovo dole nabrojane).

Ponosna sam na tebe

Čini se kao da se podrazumeva, ali mnoge žene ne daju do znanja muškarcima da ih stvarno poštuju i da ih oni čine ponosnima. To može biti kompliment o njegovom poslu, načinu na koji je nešto napravio ili pohvala zbog ponašanja prema vama, ali u svakom slučaju muškarci jako vole da čuju da neko ceni njihov trud.

Zgodan si

Muškarci ne priznaju koliko su sujetni, ali jesu i to podjednako kao i žene. Žele da čuju da su nam zgodni. Možda neće pokazati koliko im to znači, ali definitivno vole komplimente na račun sopstvenog izgleda.

Hvala ti za…

Neka sitnica koju napravi za vas možda je sasvim uobičajena, ali ako ste mu zahvalni recite mu to. Ako pustite da svaki njegov trud prođe nezapaženo, vremenom bi mogao da prestane da se trudi, a ako mu se samo zahvalite, sledeći put će to ponoviti, vrlo rado.

Verujem ti

Poverenje je u vezi najvažnije, a muškarac koji zna da pored sebe ima devojku koja mu veruje, odmah se oseća muževnije. Ovaj kompliment koriguje ponašanje koje bi ga moglo opovrgnuti, pa će tako muškarac koji zna da ima puno poverenje svoje devojke biti manje sklon prevari.

Na tvojoj sam strani

Kada se svađa sa prijateljima, rodbinom ili šefom, važno je da mu pokažete da ste na njegovoj strani. Vaša podrška mu je najvažnija, a ako zna da može računati na vaš, još će se više vezati.

(index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here