Muškarci su čudni kad je u pitanju zaljubljivanje, a vrlo su često po tom pitanju komplikovaniji od žena. Ovo nije recept kako ga jednom zauvek učinite svojim, ali bez ovih se stvari retko koji muškarac može stvarno zaljubiti.

# Prostor
Muškarcima treba prostor za disanje, pogotovo kada su u vezi. Cene slobodu više od svega, a ako se u vezi osećaju kao da ih gušiš, vrlo će brzo početi da traže izlaz.

# Nežnost
Vrlo jednostavno i logično, zar ne? Osim što od vas žele nežnost, žele da vide i da se vi ne plašite da im to i prižite. Mnoge se žene boje da pokažu nežnost jer misle da ih to čini slabima, a upravo je to slabost na koju muškarci na kraju padnu.

# Poštovanje
Iako možda neće to priznati, muškarcima je i te kako važno da ih žena s kojom su u vezi poštuje. Njegov posao, životni stil i prijatelji su mu jako važni, a ako zna da ima i vaše poštovanje, osećaće se sigurno s vama.

# Razumevanje
Mnogi se muškarci tokom života susreću sa ženama koje nemaju razumevanja za njihove potrebe – bilo društvene, poslovne ili seksualne. Ako muškarac oseti da pored sebe ima ženu koja ga razume, neće je uzimati zdravo za gotovo.

# Dodatna vrednost
Ako muškarac oseti da mu vaša prisutnost oplemenjuje i obogaćuje život, nema šanse da će te pustiti daleko od sebe. Iako ponekad deluju kao samotnjaci koji su samodovoljni, većini muškaraca ipak puno znači žena s kojom na kraju dana mogu podeliti svoj život.

Izvor: index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here