Ako prepoznate vašeg partnera u nekim od ovih primera, razmislite opet da li je vredan vašeg vremena…

1. Bulji više u telefon, nego u vas

Činjenica je da smo svi, manje-više, danas zauzeti gledanjem u mobilne telefone, ali ukoliko je vašem partneru zanimljivije da gleda u Instagram slike svog druga Pere, nego da razgovara sa vama o nečemu što vam se dogodilo, onda nema šanse da će biti sposoban da se fokusira na to da vam priušti orgazme.

2. Niste sigurni da li misli da ste lepi, iako ste u vezi

Ukoliko se ne zabavljate sa nekim ko vas čini da se osećate kao najlepša žena na svetu, onda će biti prilično teško da se opustite u spavaćoj sobi i lepo se provedete zbog misli poput: “Zašto imaš seks sa mnom? Da li je to zbog toga što pokušavaš da budeš fin? Ili si mislio na početku da sam lepa, a sada više ne?” Jasno vam je da nikakav orgazam iz takve situacije neće proizaći.

3. Nikada vas ne pita za stvari koje se tiču vašeg života

Ako muškarca nije briga kako ste proveli dan ili šta rade vaši prijatelji, onda mu i nije baš preterano stalo do vas. To dalje znači da najverovatnije isto tako neće biti zainteresovan da uloži trud i posveti se vašim erogenim zonama.

4. Nije usmeren

Momci koji su u svojim dvadesetim godinama i i dalje nemaju predstavu da li žele da rade na pumpi kako bi imali slobodno vreme da igraju video igrice ili govore stvari poput: “Ne znam, kao, vodiću firmu ili tako nešto”, su generalno u haosu.

Pa, kada završite u krevetu sa njima i nagovestite mu da vam baš prija ono šta u tom trenutku radi, zbuniće se, ubrzati ili preći na neki drugi deo tela. Budite iskreni prema sebi – ovo bi vas žestoko smorilo.

5. Kada ga zamolite da nešto prestane da radi, on misli da je smešnije ako nastavi

U trenutku kada naiđete na muškarca koji ne želi da prestane da radi nešto što ste ga zamolili i još mu je to pritom smešno – bežite. Bežite i ne okrećite se. Skoro je sigurno da vas isto tako neće poslušati ni u krevetu.

6. Smotan je poput lika iz romantičnih komedija

Ukoliko nije u stanju da siđe niz stepenice sa dve šolje kafe u rukama, a da se ne saplete na nevidljivu koru od banane i povuče vašu suknju kada pokuša da se podigne sa poda, najverovatnije neće biti ništa bolje koordinator ni seksualnog odnosa.

7. Prvi put kad ste se poljubili, odmah mu je ruka “zalutala” u vaše pantalone

Muškarci koji ovako brze prave korake su poput onih neprijatnih prvih francuskih poljubaca u školi. Sećate se tog osećaja? Sada zamislite kakav bi bio osećaj bez odeće i sa penisom. Da, ne želite to.

8. Nosi naočare za sunce kada je u kući i misli da je mnogo kul

Muškarci koji su previše zabrinuti oko toga kako izgledaju u svako doba dana i noći, neće moći baš da se posvete seksualnom zadovoljavanju, jer će biti previše zauzeti razmišljanjima o tome da li faca izgleda dovoljno pornografski dok imaju seks.

9. Užasno se ljubi

Prvi put kada nekoga poljubite obično iziskuje malo truda, ali ukoliko vam i nakon prvog utiska, ostane još narednih deset da se loše ljubi i ne dopušta vama da to promenite, onda zaista nema svrhe ni zalaziti u dalje akcije.

10. Ismeva vas u prisustvu svojih prijatelja

Ukoliko njegove javne “dobronamerne” šale svaki put povrede vaša osećanja, zamislite tek kako ćete se osetiti kada neslanu šalu vezanu za vaš izgled ili miris kaže u krevetu. Ne savetuju se odnosi sa ovakvim muškarcima, jer ih uglavnom svi prilično mrze.

(mondo.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here