Da li je veran i kakav je u krevetu? To kakvi su muškarci u krevetu zavisi od mnogih faktora, između ostalih i do toga u kom horoskopskom znaku su rođeni. Otkrijete ko je najvatreniji, ko najbolji, a ko najnežniji ljubavnik.
OVAN
Samo je tren potreban kako biste shvatili da vas je očarao. Njegovo laskanje nema granica, a to itekako prija. Zna da zavede ženu i ode bez traga. Ali kad se zaljubi, na svoj pomalo čudan i napadan način će svojoj voljenoj osobi u svakom trenutku pokazivati koliko mu je stalo. Voli da vodi igru i da dominira. U svojoj ljubomori može da ode u krajnost, a sa druge strane je jako fokusiran na svoju slobodu. To baš i ne ide jedno sa drugim, ali on o tome ne razmišlja. Spontan, zabavan i direktan u svom nastupu. Takav je i u intimnim trenucima. Sledi svoje porive i može voditi ljubav na različitim mestima: u kancelariji, na javnom mestu, u hodniku, u liftu. U seiksu je nazasit i ako vam se to dopada, uhvatite nekog Ovna. On je strastven, nezasit i impulsivan ljubavnik. Poseduje odličnu fizičku kondiciju, a i seiks je sa njim svaki put drugačiji i interesantniji.
Reaguje brzo tako da baš i nije spreman na neku dužu predigru. On to voli odmah i sad. Zna jako dobro da odvoji ljubav od seiks. Kad nisu zaljubljeni, to im dođe kao još jedna dodatna sportska aktivnost. Za dalje idite —>next

(besnopile.rs)

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here